Ontwerp ‘Uitwerkingsplan Twuyverhoek 2011’ in Sint Pancras

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 1 december 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het Ontwerp ‘Uitwerkingsplan Twuyverhoek 2011’ in Sint Pancras.

Het uitwerkingsplan richt zich op het uitwerken van het bestemmingsplan ten aanzien van een aantal kavels in Twuyverhoek. Op basis van het bestemmingsplan kon de toen nog te ontwikkelen woningbouwlocatie worden gerealiseerd. Het bestemmingsplan had een globaal karakter en diende te worden uitgewerkt in zogenaamde uitwerkingsplannen.

De woonwijk is nagenoeg voltooid. Op enkele percelen in Twuyverhoek bevinden zich braakliggende gronden. Er worden voor deze percelen bouwplannen voorbereid.

Het ontwerpplan met bijbehorende stukken ligt tijdens openingsuren in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude ter inzage. Tevens ligt het ontwerpplan ter inzage in de openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude, het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras. Ook is het ontwerpplan te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (leven in Langedijk - bouwen - bestemmingsplannen) en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 30-11-2011

Burgemeester en wethouders van Langedijk.

Naar boven