Bestemmingsplan Holy-Noord, 4e herziening onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken bekend dat het bestemmingsplan Holy-Noord, 4e herziening onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 8 september 2011. Het vaststellingsbesluit heeft vervolgens gedurende een termijn van zes weken ter inzage gelegen van 29 september 2011 tot en met 10 november 2011. In deze periode is geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep in te stellen. Hiermee is het bestemmingsplan op 11 november 2011 onherroepelijk geworden.

Het plangebied wordt begrensd door de groenstrook langs de Holyweg aan de noordzijde, de groenstrook langs de Joke Smitkade aan de zuid- en westzijde, de verbindingsweg tussen de Joke Smitkade en de Holyweg aan de oostzijde.

Het bestemmingsplan is in te zien bij de afdeling Stadsontwikkeling & Toezicht op het kantoor aan de Industrieweg 9. Ook is deze te raadplegen via www.vlaardingen.nl. Klik achtereenvolgens op ‘Leven in Vlaardingen’, ‘Ruimtelijke plannen en bestemmingsplannen’, ‘Bestemmingsplannen’ en ‘Gescande bestemmingsplannen’. Ook is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de landelijke website via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0622.0220bpWoon2010-0130.

Vlaardingen, 23 november 2011

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven