Vastgesteld wijzigingsplan Willem de Zwijgersingel 5 en 9 (GSG)

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan Willem de Zwijgersingel 5 en 9 hebben vastgesteld.

Het plangebied omvat globaal de percelen Willem de Zwijgersingel 5 en 9 en strekt ertoe de bestemming Maatschappelijk te wijzigen ten behoeve van de realisering van een nieuw schoolgebouw.

Het wijzigingsplan Willem de Zwijgersingel 5 en 9 ligt met ingang van 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0513.0405WPZwijger-DF01

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Tegen het wijzigingsplan kan vanaf 2 december 2011 tot en met 12 januari 2012 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:

  • die tijdig hun zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

  • die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het wijzigingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.

Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Gouda, 30 november 2011

Naar boven