Afwijken bestemmingsplan Zuiderzeestraat 10 te Aartswoud ex 2.12 Wabo

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat zij voornemens zijn om medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan ‘Aartswoud, De Weere en De Gouwe’ voor het exploiteren van een theetuin (horeca) op het perceel Zuiderzeestraat 10 te Aartswoud op grond van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 2 december 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.opmeer.nl, rubriek Wonen en leven → Bestemmingsplannen → Project afwijkingsbesluit.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening (telefoon 0226-363 321).

Naar boven