Ontwerpwijzigingsplan ‘Reigerbekweg’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 2 december 2011 het ontwerpwijzigingsplan ‘Reigerbekweg’ en de hierbij behorende stukken voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie sectie U, nummer 224 te Deurne en is plaatselijk bekend als Reigerbekweg ongenummerd te Neerkant. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen.

Het plangebied is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ gemeente Deurne. Er wordt een intensief agrarisch bedrijf beëindigd, overtollige bebouwing gesloopt en een nieuwe functie voor het perceel vastgelegd in de vorm van een recreatief bedrijf.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. Tevens zijn het ontwerpwijzigingsplan en de hierbij behorende stukken via onze website www.deurne.nl beschikbaar gesteld voor inzage.

Indiening zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493) 387711 tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw I. Roordink van de afdeling Economie.

Naar boven