Vaststelling bestemmingsplan ‘Recreatiepark d’Olde Kamp, Ansen’

Het bestemmingsplan ‘Recreatiepark d’Olde Kamp, Ansen’ is op 27 oktober 2011 door de gemeenteraad vastgesteld. Burgemeester en wethouders van De Wolden maken dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan betreft de planologische regeling om de uitbreiding van het recreatiepark d’Olde Kamp met 125 recreatiewoningen met de daarbijbehorende voorzieningen mogelijk te maken. Deze uitbreiding wordt gerealiseerd op het terrein gelegen tegenover het huidige recreatiepark van d’Olde Kamp, Dwingelerweg 26 in Ansen. Het betreft de percelen kadastraal bekend Ruinen, sectie I, perceelnummers 67 (ged.), 68 (ged.), 69 (ged.), 82, 504 en 506.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen van 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

  • een bezoek aan dorpshuis De Bastogne in Ansen (tijdens openingstijden dorpshuis).

  • dewolden.nl (inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen/inprocedure).

  • www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Ook kan iedereen tijdens bovengenoemde termijn beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Inwerkingtreding van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking op 12 januari 2012. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 30 november 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven