Verleende omgevingsvergunning voor buitenplanse afwijking aan de Past. Vrankenlaan te Reuver

Wij maken bekend, dat met ingang van donderdag 1 december 2011 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning voor gebruik van gronden aan de oostzijde van de Past. Vranckenlaan te Reuver ter hoogte van het gemeentehuis als horecaterras. Het betreft een gedeelte van de percelen kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie B, nrs. 3372 en 3696.

De verleende omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.beesel.nl→digitaal loket→bouwen en wonen→buitenplanse afwijkingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ Roermond door diegenen die eerder een zienswijze bij ons hebben ingebracht en door diegenen die kunnen aantonen, dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Gedurende de beroepstermijn kan tevens bij de Voorzieningenrechter, postbus 950, 6040 AZ in Roermond om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit is mogelijk indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist.

Beesel, 30 november 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven