Ontwerp-bestemmingsplan ‘Groningerweg 86–88 te Eelderwolde’

De gemeente Tynaarlo heeft een bestemmingsplan opgesteld voor de realisatie van drie woningen op de percelen Groningerweg 86–88 te Eelderwolde. Het betreft de locatie waar in het verleden twee caravanbedrijven waren gevestigd. De bebouwing op deze percelen is inmiddels gesloopt. De bouw van drie woningen op deze locatie is op grond van het vigerende bestemmingsplan niet mogelijk. Vandaar dat een nieuw bestemmingsplan is opgesteld. Het plangebied is gelegen in het lint van het dorp Eelderwolde aan de westzijde van de Groningerweg.

Kom het ontwerp-bestemmingsplan even inzien!

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Groningerweg 86–88 te Eelderwolde’ ligt met ingang van vrijdag 2 december 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het bestemmingsplan kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 tot 17.00 uur, op donderdag van 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak. Het bestemmingsplan is daarnaast tevens digitaal te raadplegen op onze website www.tynaarlo.nl. U kunt het bestemmingsplan vinden in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’. Klik vervolgens door naar ‘Bestemmingsplannen in procedure’. Ook kunt u het plan op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl inzien.

Ten behoeve van dit plan loopt gelijktijdig een procedure voor het vaststellen van een hogere grenswaarde geluid. Deze stukken liggen ook ter inzage bij de afdeling Publiekszaken.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan ‘Groningerweg 86–88’, schriftelijk indienen bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries. Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Tynaarlo, telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven