Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Omzetten van het gebruik van kantoorfunctie naar hotelfunctie van het gebouw Zwaansvliet 20.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • slopen en/of asbest verwijderen (artikel 2.2, lid 1, sub a, Wabo);

  • bouwen (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo);

  • het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c, Wabo),

Inzake:

  • het omzetten van het gebruik van kantoorfunctie naar hotelfunctie;

  • het veranderen van de indeling van de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping;

  • het aanbrengen van vier reclame-uitingen op het gebouw: twee op de gevel van de derde verdieping en twee op begane grond niveau;

  • van het gebouw Zwaansvliet 20. De aanvraag is geregistreerd onder nummer 105063.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 1 december 2011 tot en met donderdag 12 januari 2012 tijdens de openingstijden ter inzage bij onze informatiecentra op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923 en Burgerweeshuispad 301, geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatie balie van ons kantoor aan de Burgerweeshuispad 301 op maandagavond tot 19.30 uur geopend en de informatiebalie van ons kantoor aan de President Kennedylaan 923 op woensdag tot 19.30 uur.

De ontwerpbeschikking kunt u ook bekijken via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl onder ‘Bestuur en organisatie’, ‘Publicaties van het stadsdeel’, en ‘Ter inzage en inspraak’.

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode kunt u uw zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Amsterdam, 2 december 2011

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid,

P.P.J. Slettenhaar,

stadsdeelvoorzitter.

H.J.M. Wink,

stadsdeelsecretaris.

Naar boven