Ontwerpwijzigingsplan Steenwijksmoer

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 10 februari 2011, tijdens de openingstijden op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, Hoofdstraat 2 in Dalen, gedurende zes weken, voor eenieder het ontwerpwijzigingsplan Steenwijksmoer ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage en www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan geeft invulling aan de wijzigingsbevoegdheden zoals opgenomen in het bestemmingsplan Steenwijksmoer. Hiermee wordt de realisatie van 7 woningen op de twee locaties binnen de meest recente uitbreiding van Steenwijksmoer aan de westzijde van de Hoofdweg, ten zuiden van de Kerkweg, mogelijk gemaakt.

Tijdens deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, telefoon 14 0524.

Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om later een beroep in te stellen tegen het vastgestelde plan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 9 februari 2011

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven