Ontwerpbestemmingsplan ‘Mecklenburglaan naast 1’ ter inzage

Van 24 augustus tot en met 4 oktober 2011 is het voorontwerpbestemmingsplan Mecklenburglaan naast 1 de inspraak gebracht. Daarnaast is over het voorontwerp het vereiste overleg gevoerd met diverse overheidsinstanties. Nu is het ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Gedurende zes weken, vanaf 30 november 2011 tot en met 10 januari 2012, is voor eenieder via www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen → Mecklenburglaan naast 1 en ligt tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer: 070-5122451.

Burgemeester en wethouders van Wassenaar.

Wassenaar, 22 november 2011

Naar boven