Ontwerpbestemmingsplan Woongebied Kernhem, gymzalen

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Woongebied Kernhem, gymzalen’ in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 1 december 2011 tot en met woensdag 11 januari 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Wij maken u er op attent dat de balie Bouwen, Wonen en Milieu de laatste week van december gesloten is. Het plan is dan uitsluitend online beschikbaar.

Gebied en gevolg

Het plangebied behoort tot het westelijk deel (vlek B) van de uitbreidingswijk Kernhem, gelegen aan de noordwestzijde van de kern Ede. Kernhem vlek B ligt tussen de A30 en het reeds gerealiseerde deel van Kernhem. Het plan maakt de bouw van twee gymzalen, een BSO, een peuterspeelzaal en andere daaraan gerelateerde functies mogelijk.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven, belt u met de heer W. Keijzer, assistent projectleider bij de afdeling Ruimtelijke Projecten, (0318) 680241.

Naar boven