Vrijstelling artikel 19 lid 2 WRO en bouwvergunning art. 40 Woningwet Oprichting zandloods Steenfabriek Engels in Panningen

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, artikel 40 Woningwet en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het besluit ‘Oprichting zandloods Steenfabriek Engels’ in Panningen ter inzage ligt.

Inhoud vrijstelling

De vrijstelling voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het projectgebied. Het projectgebied ligt aan de Steenstraat 8.b. te Panningen en voorziet in het bouwen van een zandloods op het terrein van Steenfabriek Engels.

Wilt u het vrijstellingsbesluit en de bouwvergunning inzien?

Iedereen kan het vrijstellingsbesluit en bouwvergunning en de onderliggende stukken inzien van 1 december 2011 tot en met 2 januari 2012.

  • Het vrijstellingsbesluit en bouwvergunning liggen in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Termijn van inzage

Het vrijstellingsbesluit en bouwvergunning liggen ter inzage van 1 december 2011 tot en met 2 januari 2012.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een bezwaarschrift indienen bij het college van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de behandelend ambtenaar, de heer R. Schoffeleers, bereikbaar via 077 306 66 66.

Panningen, 30 november 2011

Naar boven