Ontwerpbesluit hogere grenswaarden ‘Geluidzone Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark-Veenoord’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 ter inzage ligt:

  • het ontwerpbesluit hogere grenswaarde voor de geluidzone industrielawaai van Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark-Veenoord.

Inhoud

De geluidzone industrielawaai Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark-Veenoord wordt vastgelegd in drie verschillende bestemmingsplannen. Daarnaast moet een hogere grenswaarde vastgesteld worden voor een aantal woningen. Dit zijn woningen die binnen de geluidzone liggen en waarvoor nog niet een toereikende hogere grenswaarde vastgesteld is.

Inzien

Het ontwerpbesluit tot verlening van deze hogere grenswaarde met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 voor iedereen ter inzage bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70), de Wijkbibliotheek in Colmschate (Flora 259) en de Wijkwinkel in de Rivierenwijk (Spuistraat 48).

Reageren

Tijdens deze periode van zes weken kan een belanghebbende schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan het college van burgemeester en wethouders , t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, o.v.v. ‘hogere grenswaarde voor de geluidzone Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark-Veenoord’. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij Johannes Vermeulen, Medy Wolbrink-Meijerink (of bij het secretariaat Tamar Boutkan) van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

Naar boven