Ontwerpbestemmingsplan Stekkenberg-West, fase 4 t/m 6

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat eenieder in de gelegenheid wordt gesteld om bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek, kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan Stekkenberg-West, fase 4 t/m 6. Het ontwerpbestemmingsplan omvat het zuidelijk deel van de buurt Stekkenberg West. Aan de oostzijde wordt deze begrensd door de achtertuinen van de woningen aan de Stekkenberg. De Faunastraat vormt de noordelijke grens. Aan de westzijde grenst het gebied aan het bos. De Klaverberg vormt de zuidelijke begrenzing van het plangebied.

Het bestemmingsplan maakt de herontwikkeling van de wijk Stekkenberg West mogelijk. Deze ontwikkeling is noodzakelijk omdat de huidige woningen niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen ten aanzien van kwaliteit en duurzaamheid.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft van 7 september 2011 tot en met 4 oktober 2011 ter inzage gelegen voor inspraak. Ook is het voorontwerpbestemmingsplan verstuurd aan de wettelijke overlegpartners. Naar aanleiding van de inspraak en het vooroverleg zijn is een enkele aanpassingen doorgevoerd in het bestemmingsplan. Voor de details wordt verwezen naar het bijbehorende inspraak- en vooroverlegverslag.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 30 november 2011 tot en met dinsdag 10 januari 2012 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis van Groesbeek. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u.

Het ontwerpbestemmingsplan Stekkenberg-west, fase 4 t/m 6 is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPStekkenbwest11-ONW1en op de gemeentelijke internetsite, www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw N. Heeren, tel. 024-39 96 158.

Eenieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is nog niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor nadere informatie over het bouwplan kunt u contact opnemen met de cluster Volkshuisvesting en Planologie, tel. 024-39 96 111.

Naar boven