Ontwerpprojectbesluit ‘Oerdijk 142’ en ontwerp reguliere bouwvergunning ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 10 februari tot en met 23 maart 2011 voor eenieder ter inzage liggen:

  • het ontwerpprojectbesluit ‘Oerdijk 142’, en;

  • de ontwerp reguliere bouwvergunning ten behoeve van het veranderen van een boerderij en schuur in een leer- en zorgboerderij met woon- en logies eenheden op het perceel Oerdijk142 te Lettele.

Aan de Oerdijk 142 is een leer- en zorgboerderij gevestigd. Naast de agrarische activiteiten wordt er ook dagbesteding, arbeidstoeleiding en logeeropvang geboden aan jongeren met een beperking. Deze nevenactiviteiten op het agrarische bedrijf worden verder uitgebreid met het bieden van extra plekken in de logeeropvang en in de vorm van ‘kamertraining’, een kleinschalige vorm van begeleid zelfstandig wonen.

Het ontwerpprojectbesluit kunt u inzien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.PB009-OW01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het projectbesluit op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerpprojectbesluit zijn beschikbaar gesteld op

http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.PB009-/NL.IMRO.0150/PB009-OW01/.

Ook kunt u het ontwerpprojectbesluit en de ontwerp reguliere bouwvergunning inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81, bij het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij het gemeentelijk servicepunt in de Firma Roessink, Bathmenseweg 22 te Lettele

Gedurende deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijke zienswijzen over de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ruimtelijk ontwerp & beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, o.v.v. ‘zienswijze projectbesluit Oerdijk 142’. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mevrouw Busman van het team Ruimtelijk Ontwerp & Beheer, telefoon 14 0570.

Naar boven