Besluit wijziging bestemmingsplan Loosdrecht Landelijk Gebied Noordoost/perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 173

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij op 1 november 2011 het bestemmingsplan Loosdrecht Landelijk Gebied Noordoost, voor zover dit betrekking heeft op het perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 173, Loosdrecht, overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening hebben gewijzigd. De geldende bestemming agrarisch gebied met natuur- en landschapswaarden is, in verband met bedrijfsbeëindiging, gewijzigd in wonen.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 24 november 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (van 08.30 tot 12.30 uur) in het gemeentehuis aan de Rading 1, Loosdrecht. Het besluit en de daarbij behorende stukken kunnen tevens worden ingezien op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van tervisielegging kan een ieder die aantoont redelijkjerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om tegen het ontwerpbesluit een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Naar boven