Structuurvisie ‘Vertalen, verbinden en versterken’ vastgesteld

Op 15 september 2011 heeft de gemeenteraad de structuurvisie Lisse ‘Vertalen, verbinden en versterken’ vastgesteld. De structuurvisie geeft in grote lijnen aan welke ontwikkelingen in Lisse de komende 10 jaar, bestuurlijk gezien, wenselijk zijn. Denk hierbij aan een betere ontsluiting van Lisse of de ontwikkelgebieden zoals het Sportlaangebied of de Hobaho-locatie.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van 24 november tot en met woensdag 4 januari inzien bij de gemeentewinkel of op de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.lisse.nl.

Aanleiding

Wij hebben in 2010 de Toekomstvisie 2030 vastgesteld. De structuurvisie is een wettelijk verplichte ruimtelijke vertaling van die Toekomstvisie. Om tot die vertaling te komen is in de structuurvisie het ruimtelijk kader geschetst en zijn de visie en ambities uit de Toekomstvisie uitgewerkt tot een concreet programma van eisen. Dit is vervat in de structuurvisiekaart.

Beroep

De structuurvisie is geen juridisch bindend document. U kunt daarom geen bezwaar maken of beroep instellen (art. 8:5 Algemene wet bestuursrecht).

Naar boven