Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Molenweg 12’, vaststelling besluit hogere waarde Wet geluidhinder

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Groesbeek maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 januari 2011 het bestemmingsplan ‘Molenweg 12’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied bestaat uit het gebied gelegen op het perceel Molenweg 12, kadastraal bekend als Groesbeek, sectie L, nummer 00938. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart en biedt een regeling voor de toekomstige situatie waarbij op onderhavige locatie twee patiowoningen kunnen worden gerealiseerd. De huidige woning wordt gesloopt.

Ter inzage

Met ingang van woensdag 9 februari 2011 tot en met dinsdag 22 maart 2011 zijn het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar via www.groesbeek.nl, digitale bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPMolenweg12-VGS1

Ook kan het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken gedurende voornoemde termijn worden ingezien in het gemeentehuis van Groesbeek (Dorpsplein 1), bij de afdeling VROM, Omgevingsloket. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • belanghebbenden die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de raad naar voren hebben gebracht,

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht,

  • eenieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw N. Heeren van de afdeling VROM, telefoonnummer 024-39 96 158 op maandag, woensdag en vrijdag.

Naar boven