Gewijzigd vastgesteld correctief uitwerkingsplan ‘Herenland fase 2a’

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat zij bij besluit van 8 november 2011 het correctief uitwerkingsplan ‘Herenland fase 2a’ gewijzigd hebben vastgesteld. Dit in overeenstemming met artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Het correctief uitwerkingsplan is een kleine correctie van het geldende uitwerkingsplan voor Herenland fase 1 en 2 en het betreft de percelen aan de Gerrit Achterbergstraat te Opheusden (gedeelte tussen Caspersstraat en Hamsestraat). Het correctief uitwerkingsplan maakt het mogelijk om in dit gedeelte van de Gerrit Achterbergstraat meer woningen te bouwen dan op grond van het oorspronkelijke uitwerkingsplan mogelijk is.

Inzage: van 24 november 2011 t/m 4 januari 2012

Inzageplaatsen:

  • * digitaal www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.upOPherenlandfse2a-vst1

  • * digitaal www.nederbetuwe.nl onder Direct naar → Bestemmingsplannen/Structuurvisie 2010-2020 → Bestemmingsplannen ter inzage → Link → Bekendmakingen 23 november 2011

  • * analoog: Omgevingsloket dependance gemeentehuis, Boveneindsestraat 6, Kesteren

Tegen het besluit van het college kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerp uitwerkingsplan bij het college in te dienen;

  • tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van onverwijlde spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn.

Opheusden, 23 november 2011

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe.

Naar boven