Ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, Heeswijkse Kampen, Wonen in het Groen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, Heeswijkse Kampen, Wonen in het Groen’ terinzageleggen.

Het plangebied ‘Wonen in het Groen’ bevindt zich in de Heeswijkse Kampen en wordt begrensd door de Dijkskruin (weg ten zuiden van de Wooneilanden), de Lavendel, het bedrijventerrein aan de Ewinkel en de Raamweg. Het plan borduurt voort op de woningbouw in Heeswijkse Kampen en biedt ruimte voor de bouw van circa 500 woningen. Een deel van deze woningen is inmiddels gerealiseerd. Het bestemmingsplan kent 2 fasen. Fase 1 betreft het noordelijk gebied (globaal tussen Dijkskruin en Ewinkel) en voor deze fase worden concrete (woon)bestemmingen toegekend. Het daaronder gelegen gebied (fase 2) zal in de toekomst nader worden uitgewerkt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, Heeswijkse Kampen, Wonen in het Groen’ ligt ter inzage van woensdag 23 november 2011 tot en met dinsdag 3 januari 2012.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/? Planid=NL.IMRO.1684.08BPwonenihgroen-ON01;

  • digitaal als pdf-bestand op http://www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Kern Cuijk’;

  • analoog tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent dit ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485-396 798

Cuijk, 22 november 2011

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

W.A.G. Hillenaar,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven