Hernieuwde kennisgeving1 vastgesteld bestemmingsplan ‘Lindeboom Bierbrouwerij BV te Neer’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 6 september 2011 het bestemmingsplan ‘Lindeboom Bierbrouwerij BV te Neer’ heeft vastgesteld.

Het betreft een bestemmingsplan ten behoeve van het uitbreiden van de bierbrouwerij met een nieuw brouwhuis annex ontvangst- en presentatieruimte en het legaliseren van het huidige bedrijfsterrein.

Het vaststellingsbesluit alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van donderdag 24 november 2011 tot en met woensdag 4 januari 2012 ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1. Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1640.BP10NeLindeboomBrw-VG02

en de gemeentelijke website www.leudal.nl onder het kopje: Wonen en Leven, Bouwen en Wonen, Ruimtelijke plannen, Bestemmingsplannen, vastgesteld bestemmingsplan Lindeboom.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://leudal.gemeentedocumenten.nl/ onder het kopje ‘publicatie’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen bovengenoemd besluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend schriftelijk beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot de gemeenteraad te wenden;

  • iedere belanghebbende tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan daarin zijn aangebracht.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van de vastgestelde bestemmingsplannen niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het bestemmingsplan wordt dan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Heythuysen, 23 november 2011


X Noot
1

Toelichting:

Deze hernieuwde kennisgeving is nodig omdat in kennisgeving/planstukken van versie VG01 een bijlage van het bestemmingsplan ontbrak. Het betreft hier de tegenreactie van Lindeboom Bierbrouwerij op een tegen het ontwerpplan ingediende zienswijze. Deze bijlage is in versie VG02 toegevoegd. Overigens stroken de bestanden 1 op 1 met versie VG01 en is om die reden geen nieuw vaststellingsbesluit opgemaakt.

Naar boven