Ontwerpbestemmingsplan ‘Slibdepot A2’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Slibdepot A2’ hebben vastgesteld en dat het plan op basis van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ter visie wordt gelegd.

Vanwege de verbreding van de A2 moet het slibdepot van de rioolwaterzuiveringsinstallatie verplaatst worden. Rijkswaterstaat en het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden hebben verzocht het te verplaatsen slibdepot te mogen realiseren op het terrein ten oosten van de rioolwaterzuiveringsinstallatie, naast de A2.

Het te verplaatsen slibdepot past qua gebruik niet binnen het geldende bestemmingsplan. Het ontwerp bestemmingsplan ‘Slibdepot A2’ maakt de verplaatsing van het slibdepot mogelijk.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Slibdepot A2’ ligt van 24 november t/m 4 januari 2012 ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente. Digitaal is het ontwerp in te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.ijsselstein.nl, ‘Over IJsselstein, bestemmingsplannen, bestemmingsplannen in procedure’. Gedurende de genoemde periode kunnen ingezetenen en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders. Voor een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken, tel. (030) 686 1611.

IJsselstein, 23 november 2011

Burgemeester en wethouders van IJsselstein,

de secretaris,

J. van Delden.

De burgemeester,

P.C. van den Brink.

Naar boven