Ontwerp beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure (voornemen vergunning te verlenen)

  • Korte Belkmerweg naast nr. 34, te 't Zand: het realiseren van een waterbergingsgebied (projectgebied ‘Brak’) met een kleine watermolen betreffende de volgende activiteit(en):

    • ro (afwijken van de bestemming)

    • bouw

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan zou aan het verzoek geen medewerking kunnen worden verleend. Medewerking kan alleen worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Het ontwerpbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van 24 november 2011 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl. Het ontwerpbesluit is daarnaast te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0476.BP003PB0003-0301

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://zijpe.gemeentedocumenten.nl/bestemmingsplannen/prod//NL.IMRO.0476.BP003PB0003-0301

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen indienen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Wonen, tel (0224) 574100. Zienswijzen die per e-mail ingediend worden, worden niet in behandeling genomen.

Naar boven