Ontwerp-bestemmingsplannen ‘Tilligte-West’ en ‘Noord-Deurningen 3e fase’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen:

  • Tilligte-West en

  • Noord-Deurningen 3e fase

en de hierbij behorende beeldkwaliteitsplannen ter inzage worden gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Tilligte-West’ voorziet in de mogelijkheid tot de bouw van ongeveer 9 woningen aan het Kerkepad te Tilligte. Het plangebied sluit aan op de al gebouwde woningen aan het Kerkepad.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Noord-Deurningen 3e fase’ voorziet in de mogelijkheid tot de bouw van 17 woningen in Noord-Deurningen. Het plangebied ligt aan de noordwestzijde van Noord-Deurningen. Het plangebied wordt omsloten door de Gravenveen aan de noordzijde, de Pastoor Misdorpstraat en het Baveldspad aan de zuidzijde. Het beeldkwaliteitsplan stelt de beeldkwaliteitseisen voor de te ontwikkelen locaties.

De ontwerpbestemmingsplannen liggen met de daarbij behorende stukken met ingang van 25 november 2011 voor een ieder gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Denekamp. De ontwerpbestemmingsplannen zijn ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de linken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo?planidn=NL.IMRO.1774.TILBPTILLIGTEWEST-0302 en

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo?planidn=NL.IMRO.1774.NDEBPNOORDDEURNING-0302

De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp. Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Vergunningen, tel. 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen. Indieners van zienswijzen worden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze nader toe te lichten ten overstaan van een hoorcommissie, bestaande uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken dient u dit bij uw schriftelijke of mondelinge zienswijze aan te geven.

Naar boven