Ontwerpbestemmingsplan Gees - Dorpsstraat (woning)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Gees - Dorpsstraat (woning).

Het plan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk een woning te realiseren aan de Dorpsstraat te Gees tussen nummer 40 en 44. Het betreft een reparatie van het bestemmingsplan Gees waarin abusievelijk de mogelijkheid van een woning op dit perceel niet is opgenomen.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van donderdag 10 februari 2011 tot en met woensdag 23 maart 2011, op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, in het gemeentehuis van Coevorden bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, Hoofdstraat 2 in Dalen. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, telefoon 14 0524 is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijk website www.coevorden.nl/terinzage.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, mevrouw H. de Wit, telefoon 14-0524, voor het maken van een afspraak.

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven