Bestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 10 februari tot en met 23 maart 2011 voor iedereen ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 26 januari 2011 vastgestelde bestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends

Het bestemmingsplan Diepenveen, Locatie Berends wordt globaal begrensd door de Zandwetering aan de westzijde, door de Schapenzandweg aan de zuidzijde, door de tuin van het pand Dorpsstraat 41 aan de noordzijde en door de achterzijde van de bebouwing en de percelen langs de Dorpsstraat aan de oostzijde.

Dit bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van 15 vrijstaande woningen op het perceel van het voormalige kwekerij Berends mogelijk. Het perceel is gelegen aan de westkant van de bebouwde kom van Diepenveen en leent zich goed voor de ontwikkeling van een kleinschalig woningbouwproject. Omdat het vigerende bestemmingsplan ‘Diepenveen 1976’ woningbouw op deze locatie niet toe liet, is voorliggend bestemmingsplan opgesteld.

Het bestemmingsplan kunt u inzien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P210-VG01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op

http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P210-/NL.IMRO.0150.P210-VG01/

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en bij de Openbare Bibliotheek Diepenveen, Burgemeester Crommelinlaan 1.

Omdat niemand over het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze aan de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt, kan alleen de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven