Bestemmingsplan 3e herziening buitengebied, Achterduijst 4

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad van de gemeente Nijkerk bij besluit van 27 oktober 2011 het bestemmingsplan ‘3e herziening buitengebied, Achterduijst 4’ heeft vastgesteld. Over het ontwerpplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het plan voorziet in de aanpassing en uitbreiding van het agrarische bouwperceel aan Achterduijst 4 in Nijkerk om de realisatie van een werktuigenberging annex opslagruimte voor hooi en stro mogelijk te maken.

Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 november 2011 tot en met 4 januari 2012 ter inzage in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast zijn de stukken digitaal te raadplegen en beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.nijkerk.eu.

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag door een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen over het ontwerpplan.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Diegene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven