Ontwerpbestemmingsplan ‘Koolwijksestraat 1 - Herpen - 2012’

Burgemeester en wethouders van Oss maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Koolwijksestraat 1 - Herpen - 2012’ gereed is en dat zienswijzen naar voren kunnen worden gebracht.

Inhoud

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan ligt aan de Koolwijksestraat 1 in Herpen. Bij het opstellen van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Oss - 2010’ zijn abusievelijk niet de bestaande rechten overgenomen voor het perceel aan de Koolwijksestraat 1. Als gevolg daarvan is op dit perceel nu planologisch-juridisch nog maar één woning toegestaan. Vóór de inwerkingtreding van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Oss - 2010’ waren er twee woningen toegestaan. Dit wordt hersteld met het bestemmingsplan ‘Koolwijksestraat 1 - Herpen - 2012’.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 24 november 2011 gedurende zes weken, dus tot en met 4 januari 2012 voor iedereen ter inzage en is raadpleegbaar:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op de gemeentelijke websites www.oss.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen-oss.nl;

  • bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss, geopend van maandag tot met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op: http://bestemmingsplan.oss.nl/RO-online/0828.

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.BPkoolwstr1hrp2012-ON01.

Zienswijzen

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen. Dit kan door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Oss, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk gebied, Postbus 5, 5340 BA Oss, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Koolwijksestraat 1 - Herpen - 2012’.

Het is ook mogelijk om binnen deze termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk gebied, telefoon [0412] 629911.

Naar boven