Ontwerpbestemmingsplan ‘Osdorp Midden Noord’

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Osdorp Midden Noord’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

De aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan ‘Osdorp Midden Noord’ is de ouderdom van het geldende bestemmingplan ‘Algemene Uitbreidingsplan, partiële herziening westelijk gedeelte’ uit 1952.

Daarnaast zijn diverse ontwikkelingen aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan ‘Osdorp Midden Noord’. Deze ontwikkelingen zijn met name gebaseerd op het ‘Vernieuwingsplan Osdorp Midden Noord’ uit 2003 en het ‘Uitwerkingsplan kerngebied Reimerswaalbuurt’ uit 2006.

Het plangebied wordt begrensd door:

  • aan de noordzijde: in het hart van de Ookmeerweg

  • aan de westzijde: in het midden van de Baden Powellweg

  • aan de zuidzijde: in het hart van de Tussen Meer

  • aan de oostzijde: in het midden van de Hoekenesgracht

Het ontwerpplan en bijbehorende stukken liggen van donderdag 24 november 2011 tot en met woensdag 4 januari 2012 ter inzage op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, Plein ’40-’45 nr. 1 en de Pieter Calandlaan 1. De locaties zijn geopend van 09.00 tot 16:00 uur. Voor vragen over het plan en bijbehorende stukken of de procedure kunt u ook terecht op deze locaties. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1107BPSTD-OW01.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van stadsdeel Nieuw-West, t.a.v. mevrouw H. Köse, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 23 november 2011

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West,

A. Baâdoud,

voorzitter.

J. Goedhart,

secretaris.

Naar boven