Omgevingsvergunning berging en overkapping Fitness Centre Huissen

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat zij gelet op artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning hebben vastgesteld:

Omgevingsvergunning berging en overkapping bij Fitness Centre Huissen Blauwenburcht 3

De omgevingsvergunning beoogt de realisatie van een berging en overkapping bij het nog in aanbouw zijnde Fitness Centre Huissen aan de Blauwenburcht 3 te Huissen.

De omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

  • Bouw;

  • RO (afwijken van de bestemming op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

De omgevingsvergunning berging en overkapping Fitness Centre Huissen met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 24 november 2011 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • De omgevingsvergunning is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven → actueel → bekendmakingen → omgevingsvergunning berging en overkapping Fitness Centre Huissen);

  • Zowel de digitale als analoge omgevingsvergunning ligt ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11;

  • De omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op Omgevingsvergunning Fitness Centre Huissen).

Gelet op artikel 8.1 Algemene wet bestuursrecht (Awb) jo. artikel 6.13 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren is gebracht, binnen de termijn van 6 weken beroep instellen bij de Arrondissementsrechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Tegelijk met of na de indiening van het beroepschrift, kan binnen de beroepstermijn een verzoek worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd

De omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Arnhem is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bemmel, 23 november 2011

Naar boven