Kennisgeving bestemmingsplan ‘LOC en schietsportvereniging De Vrijheid’

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat ze van plan zijn het bestemmingsplan ‘LOC en schietsportvereniging De Vrijheid’ voor te bereiden (artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening).

Het plangebied omvat een terrein gelegen aan beide zijden van de Dierensteinweg ter hoogte van sportpark ‘De Bongerd’. Dit terrein grenst in het oosten aan de spoorlijn en in het noorden aan de rijksweg A15. Middels een nieuw bestemmingsplan ‘LOC en schietsportvereniging De Vrijheid’ wordt het plangebied herzien van actuele regels en wordt de realisatie van een LOC (Lokaal Opleiding Centrum) met beperkt commercieel programma en nieuwbouw voor schietsportvereniging ‘De Vrijheid’ mogelijk gemaakt in het plangebied.

Op dit moment worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd. Ook is het op dit moment niet mogelijk om zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

Gelegenheid tot het indienen van zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in ‘Blik op Barendrecht’ en de Staatscourant.

Naar boven