Vastgesteld bestemmingsplan Muldersweg ong.

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 10 februari t/m 23 maart 2011 ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 26 januari 2011vastgestelde bestemmingsplan Muldersweg ong.;

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning in het kader van Rood voor Rood mogelijk op een perceel aan de Muldersweg net ten noorden van de kern Okkenbroek.

Er zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ingekomen. De raad heeft besloten de zienswijzen niet over te nemen. De bestemmingsplanregels zijn ambtshalve aangepast aan de per 1 oktober 2010 in werking getreden Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online

(http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P244-VG01) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via

http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P244-/NL.IMRO.0150.P244-VG01/.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 in Deventer en bij het Noaberhuus, Oerdijk 222 in Okkenbroek.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven