Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Zwarte Dijk 33a te Lutten

Vanaf donderdag 24 november 2011 ligt het volgende ontwerp-bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op http://www.hardenberg.nl/wonen-leven/bouwen-en-verbouwen/ruimtelijke-plannen/

Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Zwarte Dijk 33a te Lutten

  • Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Zwarte Dijk 33a te Lutten, waar in het kader van een ruimtelijke kwaliteitsverbetering onder meer bestaande opstallen worden gesloopt en een erfinrichtingsplan wordt uitgevoerd. Ook wordt de bouw van een woning mogelijk gemaakt. De bestemming wordt wonen (met een aanduiding detailhandel in gebruikte goederen op de bestaande ‘witte schuur’) en agrarisch met waarden.

Het digitale plan is raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0160.0000BP00133-OW01

De bestanden van het digitale plan zijn beschikbaar op:

http://ro.hardenberg.nl/durp/Publicatie/NL.IMRO.0160.0000BP00133-OW01

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Deze moet worden gericht aan: ‘Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg’, onder vermelding van ‘zienswijze Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Zwarte Dijk 33a te Lutten, Verseonprojectnummer 212390’. U kunt voor het indienen van een zienswijze gebruik maken van het digitale formulier op de website van de gemeente:

http://www.hardenberg.nl/wonen-leven/bouwen-en-verbouwen/ruimtelijke-plannen/zienswijze-indienen

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de Publieksdienst, telefoon 14 0523. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-besluit de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven