Ontwerpbestemmingsplan Bedrijvenpark Heron

Vanaf 25 november 2011 ligt gedurende zes weken ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Heron’ en het bijbehorende beeldkwaliteitsplan. Het bedrijvenpark Heron is gelegen in de ‘grote driehoek’ tussen de A12, de RandstadRail-metrolijn en de ’s Gravenweg in Nootdorp. Dit plan behelst de inrichting van dit gebied en de inrichting daarvan als bedrijventerrein en bijbehorende voorzieningen, zoals wegen, groenvoorzieningen en water.

U kunt de hierboven genoemde bestemmingsplan en het bijbehorende beeldkwaliteitsplan inzien bij het gemeentekantoor in Pijnacker en via www.pijnacker-nootdorp.nl. Tegen betaling van de kostprijs kunt u in Pijnacker een exemplaar van het plan krijgen.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Dit kan zowel mondeling, schriftelijk als digitaal. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u tijdig een afspraak maken via telefoonnummer 14 015 en vragen naar het secretariaat afdeling Backoffice Publiekszaken.

Pijnacker-Nootdorp, november 2011

J.P.R. Woudstra,

secretaries.

F.H. Buddenberg,

burgemeester.

Naar boven