Bekendmaking omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen aanleg fietspad tussen Bliksweg in Elburg en de Spijkerweg in Nunspeet

Burgemeester en wethouders van Elburg maken bekend, dat zij op 15 november 2011 een omgevings- vergunning hebben verleend voor het aanleggen van een fietspad met bijbehorende (bouw)werken tussen de Bliksweg in de gemeente Elburg en de Spijkerweg in de gemeente Nunspeet. De vergunning is verleend via de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Door de gemeenteraad is op 31 oktober 2011 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het verlenen van deze vergunning. Tegen beide ontwerpbesluiten zijn geen zienswijzen ingediend.

De omgevingsvergunning met de verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken ligt met ingang van 23 november 2011 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentekantoor van Elburg (afdeling bouwen en milieu) en kan worden geraadpleegd op de gemeentelijke website (www.elburg.nl/bekendmakingen/bouwenen milieu) en op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.OVFietspBliksw2011-VST1

Tegen de omgevingsvergunning kunnen belanghebbenden, die aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij geen zienswijze hebben ingediend, gedurende 6 weken met ingang van de dag na die waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd beroep indienen bij de rechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waar het zich tegen richt en de gronden van het beroep. Degenen, die tijdig beroep hebben ingediend, kunnen bij de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, eveneens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen.

Elburg, 22 november 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven