Vastgesteld wijzigingsplan ‘Boveneind Zuidzijde 61’ te Benschop

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat zij op 8 november 2011 het wijzigingsplan ‘Boveneind Zuidzijde 61’ te Benschop ongewijzigd hebben vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan zal vanaf 24 november 2011 tot en met 4 januari 2012 ter inzage liggen op het gemeentehuis van Lopik, Raadhuisplein 1 te Lopik. Het wijzigingsplan zal tevens raadpleegbaar zijn op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.lopik.nl.

Het wijzigingsplan voorziet in de vergroting van het agrarisch bouwvlak ter plaatse om zodoende de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw mogelijk te maken.

Beroep

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kunnen belanghebbenden die het met dit besluit oneens zijn en die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van dit besluit, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen voornoemd ontwerpbesluit te hebben ingediend, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening

Aangezien het indienen van een beroepschrift geen schorsende werking heeft en het besluit derhalve de dag na de beroepstermijn in werking treedt, kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit doet u als u van mening bent dat uw belang tijdelijke maatregelen vereist. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Lopik, 23 november 2011

Burgemeester en wethouders van Lopik,

de secretaris,

H. Capel.

De burgemeester,

R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven