Ontwerpbestemmingsplan Woning Nooit Gedacht (naast nr. 134)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan Woning Nooit Gedacht (naast nr. 134) gedurende een periode van zes weken na publicatie voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

Het plangebied is gelegen op de hoek van de Zuidpolderweg en Nooit Gedacht aan de rand van de wijk Mariahoeve. Op dit bijzondere punt, namelijk bij de ontsluitingsweg van de wijk en langs de toegangsweg naar Muiden, ligt de locatie Nooit Gedacht (naast nr.134), welke thans als tuin in gebruik is. Het voornemen is om op deze locatie een nieuwe woning te realiseren. Om dit mogelijk te maken is een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Stad Muiden’ vereist.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het Ontwerpbestemmingsplan Woning Nooit Gedacht (naast nr. 134) naar voren brengen. Uw zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het gemeentehuis, telefoon (0294) 210210. Tevens kunt u via dit nummer nadere informatie over het Ontwerpbestemmingsplan krijgen.

Het Ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds- en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Tevens is het Ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl

Naar boven