Kennisgeving verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning heeft verleend:

Z10-31213 (OLO-36122) - (ongenummerd) Broekergouw naast nr. 6, 1027AH. Procedure Uitgebreid. Niet gefaseerd. Bouwen. Handelen in strijd met regels voor de ruimtelijke ordening en brandveilig gebruik m.b.t. oprichten zorgboerderij. Er zijn zienswijzen ingediend. Vergunning verzonden 10 november 2011.

Beroep

Tegen deze vergunningen kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na deze kennisgeving worden ingediend bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Deze beroepschriften hebben geen schorsende werking: het project kan (ondanks een ingediend beroepschrift) worden uitgevoerd, tenzij een verzoek om schorsing is ingediend.

Inwerkingtreding

De besluiten treden inwerking na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift of, als tevens schorsing is gevraagd, nadat het verzoek om schorsing is toegewezen.

Voorlopige voorziening

Als tijdig beroep is ingesteld, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank worden verzocht een voorlopige voorziening. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gezonden aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Aan de voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffiegeld).

Amsterdam-Noord, 22 november 2011. Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Noord van de gemeente Amsterdam. Mevr. mr. drs. H.B.P. Elbers, locosecretaris. Dhr. drs. R. Post, voorzitter.

Naar boven