Bestemmingsplan ‘Sint Nicolaasdijk 32–38 Kampen’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op zaterdag 29 januari 2011 het bestemmingsplan ‘Sint Nicolaasdijk 32–38 Kampen’, met de ID-code NL.IMRO.0166.00991063-VB01 gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen zien op aanpassing van de terminologie van het bestemmingsplan aan de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Het besluit ter vaststelling en het bestemmingsplan liggen vanaf woensdag 9 februari 2011 zes weken ter inzage in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie of telefonisch via (038) 33 92 999. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Ook kunt u het besluit en het plan inzien op www.kampen.nl onder actueel → bekendmakingen → ruimtelijke ordening.

Tijdens de genoemde termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen tegen dit besluit beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven