Ontwerpomgevingsvergunning voor het uitbreiden van een dienstwoning (met logies en ontbijt) aan de Eendenkooiweg 2 te Oosterend

  • (1794 GA) Eendenkooiweg 2 in Oosterend: het uitbreiden van een dienstwoning en realisatie logies met ontbijt aan de Eendenkooiweg 2 te Oosterend

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er een ontwerpbesluit ter inzage ligt. De aanvraag op het perceel (kadastraal bekend gemeente Texel, sectie M, nummer 1757) is in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied Texel omdat de maximaal toegestane oppervlakte voor een dienstwoning wordt overschreden. De aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op zowel het inpandig als uitpandig uitbreiden van de bestaande dienstwoning, het wijzigen van de gevel, het verbouwen van stallen en opslagruimten tot drie kamers voor logies met ontbijt (bed & breakfast) en het verbouwen van stalruimte tot bedrijfsruimte/kantoor.

Inzage

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl bij bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl en liggen vanaf maandag 21 november 2011 ter inzage bij de publieksbalie.

Reageren

In de periode van 21 november tot en met 2 januari 2012 kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven