Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Activiteitenplein Vaals

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vaals maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het realiseren van een activiteitenplein.

Het ontwerpbestemmingsplan dient als ontwikkelingsgericht kader om de realisatie van een activiteitenplein met een scala aan voorzieningen, zoals een verhard speelgedeelte, theatertrap, fietsparcours, jeu de boules, natuurspeeltuin en kiosk, mogelijk te maken.

Ligging van het plangebied

De begrenzing van het plangebied kan op hoofdlijnen als volgt worden omschreven:

  • in het noorden wordt het plangebied begrensd door de weg Aan de Twijnerij en een hieraan gelegen kleinschalige openbare parkeervoorziening;

  • in het zuiden wordt het plangebied begrensd door gronden behorende bij het complex ‘De Tamboerijn’ (een brede school-complex).

  • De oostelijke begrenzing wordt gevormd door het perceel Aan de Twijnerij 12 en een openbare parkeervoorziening bereikbaar via Aan de Weverij;

  • in het westen grenst het plangebied aan de Adelbertstraat.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 21 november 2011 voor een duur van 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00−12:00 uur. Op andere dan genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Ruimte cluster VROM. Tevens kunt u de bescheiden raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeente Vaals, t.a.v. de afdeling Ruimte, postbus 450, 6290 AL Vaals, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Activiteitenplein’. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw S. Pieters afdeling Ruimte, cluster VROM via telefoonnummer 043-3068590.

Naar boven