Ontwerp wijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; SATURN’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 17 november 2011 tot en met woensdag 28 december 2011 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; SATURN’ bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Het ontwerp wijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; SATURN’ is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het ontwerp wijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; SATURN’ heeft betrekking op het perceel Ekkersrijt 4086 te Son en Breugel. Het plan wijzigt de geldende bestemming van ‘Bedrijventerrein – 2’ naar ‘Detailhandel – Perifeer’. Hiermee wordt de vestiging van een elektronicawinkel mogelijk gemaakt.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerp wijzigingsplan kenbaar maken onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp wijzigingsplan EKKERSRIJT; SATURN’.

Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de gemeenteraad van Son en Breugel, postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u – ook binnen de genoemde termijn –, ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving (tel. 0499-491491).

Son en Breugel, 15 november 2011

Naar boven