Vaststelling structuurvisie Green Park Aalsmeer

De raad van de gemeente Aalsmeer heeft op 3 november 2011 de Structuurvisie Green Park Aalsmeer vastgesteld.

De structuurvisie heeft betrekking op het gelijknamige bedrijvenpark dat is gelegen tussen de dorpskern van Aalsmeer en de woonbebouwing van Nieuw Oosteinde. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Legmeerdijk, de Machineweg, de Hoge Dijk, de Molenvliet, de Hornweg en de thans aanwezige bebouwing van Flora Holland Aalsmeer.

Als strategisch document bij uitstek vormt de structuurvisie een leidraad voor de op te stellen bestemmingsplannen en exploitatieplannen in het gebied van Green Park Aalsmeer. De structuurvisie geeft antwoord op de vraag waar een veelheid aan ruimtevragende functies een plaats krijgt, en geeft richting aan de ruimtelijke keuzes die in het kader de bestemmingsplannen noodzakelijk zijn.

De vastgestelde structuurvisie ligt met ingang van 18 november 2011 ter inzage op het gemeentekantoor aan het Drie Kolommenplein 1 te Aalsmeer. De structuurvisie is vanaf genoemde datum digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.aalsmeer.nl alsmede via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wettelijk is bepaald dat het besluit tot vaststelling van de structuurvisie niet vatbaar is voor bezwaar en beroep.

Aalsmeer, 17 november 2011

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer.

Naar boven