Vastgesteld wijzigingsplan ‘Mestbassins Zwarteweg Gieterveen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze hebben op 8 november 2011 het wijzigingsplan ‘Mestbassins Zwarteweg Gieterveen’ vastgesteld. Het wijzigingsplan is vastgesteld met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8 lid G sub 5 van het bestemmingsplan Buitengebied.

Het wijzigingsplan betreft een planologische regeling ten behoeve van een bestaand mestbassin en de realisatie van een tweede mestbassin op een agrarisch perceel aan de Zwarteweg in Gieterveen, kadastraal bekend gemeente Gieten, sectie K, nummer 721.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 17 november 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten en is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.aaenhunze.nl.

Omdat tegen het ontwerpwijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan bij burgemeester en wethouders in te dienen, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Indien beroep is ingesteld kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven