Ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieregeling Delden-Zuid’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 november 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieregeling Delden-Zuid’.

Op 10 maart 2009 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Delden-Zuid’ gewijzigd vastgesteld. De provincie Overijssel heeft aan één gedeelte van dit plan goedkeuring onthouden nl. het perceel Averinkstraat 30 (locatie van de voormalige kinderopvang Catalpa). Tevens zijn er sindsdien een aantal fouten aan het licht gekomen. Deze hebben betrekking op de volgende locaties:

  • Sportlaan 7 (Aparthotel)

  • Sint Annabrinkstraat 30

  • Morsweg (scoutinggebouw)

  • De Mors 6 (camping 'Mooi Delden')

  • Sleutelbloem 47, 49 en 51

  • Vossenbrinkweg 3 (tankstation)

  • Vossenbrinkweg 1 (bedrijfsverzamelgebouw)

  • Leeuwerikstraat 11

  • Plevierstraat

Bovendien is een er andere regeling voor overkappingen opgenomen dan gebruikelijk.

Om deze aspecten juridisch-planologisch te repareren, is dit bestemmingsplan opgesteld.

Het plan voorziet in een reparatieregeling voor het gedeelte waar goedkeuring aan is onthouden enerzijds en herziet anderzijds het geldende plan naar aanleiding van genoemde onjuistheden.

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor eenieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het ontwerpbestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.17350000SDxRRxDeldenzui-

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.17350000SDxRRxDeldenzui-

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

16 november 2011

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

J.H.A. Goudt,

burgemeester.

G. van Hofwegen,

secretaris a.i.

Naar boven