Ontwerp Structuurvisie Druten

Burgemeester en wethouders van Druten maken bekend dat het ontwerp van de Structuurvisie Druten ter inzage ligt. De structuurvisie is een strategisch beleidsdocument waarin de hoofdlijnen van het ruimtelijk beleid voor de komende 10 jaren zijn beschreven en het wettelijk verplichte kostenverhaal wordt vormgegeven. Het betreft een structuurvisie voor het grondgebied van de gemeente Druten.

De ontwerp structuurvisie kan gedurende zes weken, vanaf donderdag 17 november 2011, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de balie van de gemeentewinkel, Heuvel 1 te Druten, worden ingezien. Daarnaast kan in deze periode de ontwerp structuurvisie via elektronische weg worden ingezien op:

  • (www.druten.nl → gemeentelijke organisatie → actueel → bekendmakingen)

  • (www.ruimtelijkeplannen.nl/planidn=NL.IMRO.0225.SVDruten-1102)

De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.SVDruten-1102.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de baliemedewerkers van de afdeling VROM via telefoonnummer 140487. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Druten, Postbus 1, 6650 AA te Druten.

Naar boven