Ontwerpbestemmingsplan Sportpark Jaspers

Burgemeester en wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 9 februari 2011 tot en met 22 maart het ontwerpbestemmingsplan Sportpark Jaspers ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan betreft fase 1 en 2 van de herinrichting van Sportpark Jaspers. Het plangebied bestaat uit het bestaande sportpark. Het bestemmingsplan wijzigt de vorm van het bouwvlak, wijzigt de hoogte van de lichtmasten en wegens een grondruil ten behoeve van een herinrichting van de tennisbanen wordt een klein gedeelte sportbestemming uitgeruild met een horecabestemming (parkeerplaats).

Voor fase 3, waarin het sportpark wordt uitgebreid, wordt momenteel een bestemmingsplan voorbereid. Dit plan zal naar verwachting in het najaar van 2011 in procedure gebracht worden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede onze site www.winterswijk.nl → wonen en leven → ruimtelijke ordening → deelplannen kom. Het plan heeft de code NL.IMRO.0294.BP1011SGJASPERSF12-IV01.

Zienswijzenprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Winterswijk, 8 februari 2011

Burgemeester en wethouders.

Naar boven