Voorbereidingsbesluit agrarische gronden nabij woningbouwplan Wielewaallaan in Hurwenen

De gemeenteraad heeft op 17 november 2011 verklaard dat een herziening van een klein deel van het plangebied van het bestemmingsplan Buitengebied, Binnendijks deel wordt voorbereid (art. 3.7 Wro). Het voorbereidingsbesluit geldt voor de welke zijn gelegen direct ten zuiden van- en binnen 50 meter van het in voorbereiding zijnde woningbouwplan Wielewaallaan in Hurwenen. Het betreft gedeelten van de percelen kadastraal bekend gemeente Rossum, sectie D, nummers 1871, 1872, 1869 en 76. Het gebied is aangegeven op de tekening die bij het raadsbesluit hoort. Er wordt toepassing gegeven aan artikel 3.3 Wro wat inhoudt dat een omgevingsvergunning nodig is om op deze gronden werken uit te voeren. Het verlenen van een omgevingsvergunning voor werken welke het woningbouwplan kunnen belemmeren wordt hierbij uitgesloten.

Inwerking - Inzien

Het voorbereidingsbesluit treedt op 19 november 2011 in werking. Vanaf 19 november 2011 tot en met 31 december 2011 ligt het voorbereidingsbesluit en de daarbij horende tekening tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook vinden op

  • onze website onder Wonen en Leven / Bouwen en bestemmingsplannen / Ruimtelijk Beleid en Bestemmingsplannen. Onder het hoofdstuk Voorbereidingsbesluiten treft u dit voorbereidingsbesluit aan.

  • www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • U kiest op de startpagina bovenin de tab ‘Bestemmingsplannen’. Daarna kunt u in het keuzescherm aan de linkerkant NL.IMRO.0263.VB0001 invullen bij het tabje 'ID' of Hurwenen invullen bij het tabje 'locatie'.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.imro.maasdriel.nl/plannen/NL.IMRO.0263.VB0001-/NL.IMRO.0263.VB0001

Het is niet mogelijk (art 8:5 Awb) bezwaar of beroep in te dienen tegen het voorbereidingsbesluit.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw A. Zweerus, telefoonnummer (0418) 63 84 40, of mailt u naar info@maasdriel.nl t.a.v. van A. Zweerus.

Naar boven