Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Oost’ ter inzage

(artikel 3.8 Wet Ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd:

Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Oost’, planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGHfdoost20090000-B001. Het bestemmingsplan regelt de bestemming van gronden in het grondgebied aan de noordoostzijde van Hoofddorp en wordt begrensd door de Hoofdweg Oostzijde, de Weg om de Noord en de Kruisweg. Het gebied sluit aan de noord- en oostgrens aan op het buitengebied, aan de zijde van de Hoofdweg op het bedrijventerrein Hoofddorp- Noord en aan de zuidkant aan het centrum van Hoofddorp, het wandelbos en kantorenlocatie Beukenhorst.

Inzien

Het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels met twee bijlagen, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.haarlemmermeer.nl/ruimtelijkeordening. Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00–17.00 uur en op dinsdagavond van 17.00–20.00 uur. Een afspraak maken kan via 0900 1852. De terinzageligging begint op 18 november 2011 en duurt zes weken.

Inloopavond

Over het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Oost’ vindt op maandag 28 november 2011 van 19.00 tot 21.00 uur een inloopavond plaats in de Heijezaal in het raadhuis in Hoofddorp. Vanuit de gemeente zijn mensen aanwezig om vragen en opmerkingen te beantwoorden.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp. Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Tegelijk vindt publicatie plaats van de procedure hogere grenswaarden voor het zorgcentrum Eijkenhove, Nijverheidsstraat 3 en Nijverheidsstraat 5–17.

Naar boven